Aysal, "Devler Ligi'nde yaptıklarımızın devamı gelmek zorunda. Her sene şampiyon olmak imkânsız ama bunu keyfi de farklı. Bu sezon, Mersin İY maçı beni şoke etti. O maçta G.Saray'a yakışmayan hareketler sergilendi sonrasında da cezalar yağdı. Ancak o günler geride kaldı artık." dedi.

SOYUNMA ODASINA İNİYORUM AMA...

Soyunma odasına indiğini de belirten Aysal, "Ben soyunma odalarına iniyorum. Oyuncular yokken iniyorum. Ama kontrol için. Bir eksik var mı diye. Oyuncular varken inmiyorum. Onları rahatsız etmek istemiyorum.

"Burada sahne ne kadar iyi olursa oyuncular da o kadar iyi reaksiyon veriyorlar. Çok büyük faydası var. Bunu bu stada geldiğimizden beri Oleybet rahatlıkla izledim." ifadesini kullandı.

ALKIŞI CİDDİYE ALMAMAK LAZIM

Fenerbahçe ile oynanacak derbi mücadelesine değinen Aysal, "Alkış konusunu ciddiye almamak lazım. F.Bahçe çok büyük bir camia, istiyen alkışlar, isteyen alkışlamaz." dedi.

19 MAYIS'TAN SONRA

Transfer çalışmaları hakkında bilgi veren Ünal Aysal, "Takım olarak bazı ihtiyaçlarımız var. Hocamızın belirttiği bazı eksikler var. Bu konularla ilgili 19 Mayıs'tan sonra çalışmaya başlayacağız. Fatih Hoca'yla zaman zaman ters düştüğümüz konular olabilir ancak biz asla gerilim yaşamadık. Ben göreve geldiğimden beri G.Saray bir ivme kazandı. Türk futbolunun ilerlemesini istemiyorsanız, yabancı sınırlaması getirirsiniz." sözlerini kullandı.