Bursaspor kupa maçındaki 2-0'dan 5-2'lik geri dönüşle dikkat çeken G.Saray, G.Birliği önünde de benzeri bir sevinç yaşadı. Şampiyonlar Ligi'ne kalabilmek için Beşiktaş ile kıyasıya bir mücadele içine giren G.Saray, Başkent ekibi önünde 2-0 geriye düşerken Siyah-Beyazlılar aynı dönemde Kasımpaşa maçında 2-0'ı buldu. Bu tabloyla birlikte takımın sergilediği ruhsuz futbol CEO Lutfi Arıboğan'ın da dikkatini çekti.

BAŞKAN AYSAL DESTEK İSTEDİ

Başkan Ünal Aysal cezalı olduğu için TT Arena'da yoktu ancak sözleri akıllara geldi. Yöneticileri maçlara gitmedikleri ve takıma sahip çıkmadıkları gerekçesiyle eleştiren Aysal, destek istemişti. Şükrü Ergün'ün Mancini ile yaşadığı soyunma odası krizinden sonra bu kez görev Lutfi Arıboğan'a düştü. Aysal'ın bilgisi dahilinde Arıboğan, Mancini'den de izin alarak soyunma odasına girdi ve futbolculara sert uyarılarda bulundu.

ÖNCE SİNYOR MANCİNİ KONUŞTU

Soyunma odasında Lutfi Arıboğan'dan önce Roberto Mancini takıma seslenip "Böyler herşemizi kaybediyoruz. Bu takım G.Saray değil. Kendinize gelin, böyle oynanmaz" diyerek futbolculara uyarılarda bulundu. İtalyan teknik adam sinirli şekilde oynanan ruhsuz futboldan şikayet ederken Selçuk İnan ve Melo başta Sneijder ile Burak'ın da içinde olduğu oyuncu grubundan isteklerde bulundu.

25 MİLYON EURO KAYBEDİYORUZ

Ardından CEO Lutfi Arıboğan hem tatlı hem de sert bir konuşma yaptı. CEO'yu soyunma odasında gören takım şaşırırken Arıboğan, "Florya'da defalarca konuştuk ancak sizler hala tehlikenin farkında değilsiniz. Ortada kaybedecğimiz 25 milyon euro var. Şampiyonlar Ligi'ne direkt gidemezseniz 2 hafta az tatil yaparsınız. Çıkın ve G.Saray gibi oynayın" diyerek takımı ateşledi.

Akşam