Son haftaların formda ismi olan ve Süper Lig’de gol krallığında ilk sırada bulunan Gençlerbirliği forveti Bogdan Stancu, Galatasaray defterini tamamen kapadığını söyledi. Sarı kırmızılı ekibin ardından önce Orduspor ardından da başkent ekibine gelen 26 yaşındaki oyuncu, Rumen basınına verdiği demeçte  artık İstanbul ekibine dönmek istemediğini söyledi.

Stancu, “Bu sezonki başarımı çok çalışmama borçluyum. Takımdaki herkes ile iyi ilişkilerim var. Ayrıca hocam ve tüm arkadaşlarım var olan potansiyelimi geliştirmem için bana yardımcı oluyorlar” ifadelerini kullandı.  
 
Sarı-kırmızılılarda kısa bir periyot geçirdiğini ve o dönem takımın bazı sıkıntılarla boğuştuğunu söyleyen Rumen futbolcu, ‘Galatasaray’da neden başarısız oldun? Geri döner misin?’ sorusuna ise “Galatasaray hakkında konuşmak istemiyorum. Oradaki insanlarla fazla bir kontağım yok ve şimdi artık umursamıyorum da. Yalnızca Gençlerbirliği’nde yapmam gerekenlere odaklıyım” diye cevap verdi.   
 
Süper Lig’in yıldızları ile de ilgilenmediğini dile getiren Stancu, ‘Galatasaray’da Drogba, Fenerbahçe’de Kuyt, Beşiktaş’ta Almeida gibi starlar var. Gol krallığı yarışında onların önünde bulunmak nasıl bir duygu?’ sorusunu ise “Attığım gollerle takımıma yardımcı olmaya çalışıyorum şeklinde yanıtladı.

Skorer