Teknik Direktör Cesare Prandelli, Atletico Madrid maçı sonrası açıklamalarda bulundu. İtalyan teknik adam, “Şu ana kadar çok çalıştık ancak halen yüzde 50 durumdayız” diye konuştu.

Agresif bir takım oluşturmaya çalıştıklarını belirten Prandelli, “Organize olmaya çalıştığımız bir dönem ve organize çıktık sahaya. Ruhumuz hep sahadaydı. Derinlikleri görerek, her zaman yerden oynamaya çalışıyoruz” dedi. Transferde şu an için yönetimin çalışmalar yaptığını ifade eden tecrübeli çalıştırıcı, “Transferle ilgili kulübümüz çalışıyor ve ihtiyaçlarımızı çok iyi biliyor. Şu anda bu futbolcular ile devam ediyoruz, takviye gelirse göreceğiz. 12-13 Ağustos arasında Sneijder’in katılımı ile ilgili kararı vereceğiz. Özel antrenman koçu ile birlikte çalışıyor” yorumunu yaptı.

Centilmen Prandelli

Cesare Prandelli, maç öncesi Atletico Madrid Teknik Direktörü Simeone’yi kaldığı otelde ziyaret etti. İki ünlü çalıştırıcı birbirlerine takımlarının formalarını hediye ederken Prandelli, “Soma için İzmir’e gelmelerinden dolayı kendilerine teşekkür ettim” dedi.