Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Ergün, "Puan farkı kapanacaktır. Fikstür avantajına sahibiz. Birincisi bu. Ligin ilk yarısında geçirdiğimiz bazı sarsıntılı dönemlerin geride kaldığını düşünüyorum. Yeni hocanın adapte olduğunu takımın uyum sağladığını düşünüyorum. İkinci yarıda çok daha değişik; çok daha iyi bir Galatasaray seyredeceğiz. Bütün bu nedenleri arka arkaya koyuncu ikinci yarıda çok fazla puan kaybetmeyeceğimizi düşünüyorum" şeklinde konuştu.

TELLES OLUR DİYE DÜŞÜNÜYORUM

Ergün, belirsizliğini koruyan Alex Telles transferi için ise "Telles transferi olumlu sonuçlanır diye düşünüyorum. Benim bildiğim kadarıyla bu transferde bir süre sınırlaması yok. Transfer dönemi 3 Şubat'a kadar devam ediyor. Ama o vakte kadar Telles transferinin uzayacağını düşünmüyorum. Ama eminim Telles transferinin alternatifi vardır. Telles olmazsa, muhakkak bir B planı vardır" dedi. 

MANCINI'NİN HERHANGİ BİR RAHATSIZLIĞI YOK

Şükrü Ergün, "Ben, Mancini'nin transferler olmadı diye bir rahatsızlık duyduğunu ne Mancini'den ne Başkan'dan ne de Başkan'la Mancini arasında iletişimi sağlayan arkadaşlardan duydum. Bu temelsiz bir iddia" ifadelerini kullandı.

USLU'YA GEREKLİ CEVABI VERDİM

Ergün, "Mahmut Uslu, yaptığı açıklamanın cevabını basın yoluyla benden aldı. Daha fazla uzatmak istemiyorum. Üstünde durmayı gerektirecek bir durum olarak görmüyorum" dedi. 

HİÇBİR KULÜBE KARŞI İTHAM EDİCİ AÇIKLAMA YAPMADIK

Ergün, "Ben yönetim kurulu sözcülüğü görevine başladığımdan bu yana, durup dururken bir başka kulüp aleyhine açıklama yapmadım. Ben sadece kulübüme karşı yapılan açıklamalara cevap verdim. Kimseye ya da hiçbir kulübe karşı polemik yaratıcı, itham edici bir açıklama yapmadım. Yapmam da... Temsil ettiğim kulübe karşı bir açıklama yapılmışsa buna kayıtsız kalamam. En büyük arzumuz ilişkilerin iyi yönde gelişmesi" şeklinde konuştu.

VEYSEL SARI İÇİN GÖRÜŞMELER DEVAM EDİYOR

Şükrü Ergün son olarak, "Tarık Çamdal, Galatasaraylı ve bizde oynamak istediğini söylemişti. Neden olduğunu bilmediğimiz bir şekilde Eskişehirspor tarafından bazı itham edici konuşmalar yapıldı. Fakat biz oyuncuyla ilgili beyanımızı ifade ettik. Dedikleri gibi ne bir protokol imzalatılmıştır ne de bir başka şey. Olsaydı bu zaten ortaya çıkardı. Bu hassasiyet nereden ortaya çıktı, bilemem; ama umarım bu transferler oyuncuların ve kulüplerin istediği şekilde sonuçlanır. Veysel Sarı konusunda transfer görüşmeleri devam ediyor" dedi.