Fenerbahçe Genel Sekreteri Mahmut Uslu'nun önceki gün Antalya'da yaptığı Galatasaray'ı hedef alan açıklamalarına Sarı-Kırmızılı kulübün basın sözcüsü Şükrü Ergün'den sert cevap geldi. 
 
Uslu, "8 puan fark kapanır algısı oluşturuyorlar. Tabii ki kapanabilir. Biz nasıl açtıysak, kapayabilirler ama rakiplerin 'Nasipse biz şampiyon oluruz' lafının altında acaba başka bir şey mi var diye düşünmemek elde değil.

Galatasaray bizimle ilgili 3 senedir önemli girişimlerde bulundu. Hala faks çekmeye devam ediyorlar. İkinci yarıda 9 deplasmanımız var. Aslında 8 tane, birini saymıyoruz. Onları zaten hep yeniyoruz" diye konuşmuştu.

"Amatörce açıklamalar"
Bugün Gazetesi'nin haberine göre; Galatasaray Basın Sözcüsü Şükrü Ergün, Uslu'ya sert göndermelerde bulundu. Ergün, "Mahmut Uslu gibi tecrübeli bir yöneticinin böyle amatörce açıklamalar yapması beni son derece şaşırttı. Galatasaray olarak söylediklerini ciddiye bile almıyoruz. Sarı-Kırmızılı yöneticilerin ve futbolcularının şampiyonluk yolunda havlu attık lafını demelerini bekliyorlar. Fenerbahçe'nin ve kendisinin beklentisi bu mudur" dedi.

Galatasaray'ın kimseyi hiçbir yere şikayet etmediğini belirten Ergün, "Fenerbahçe'yi UEFA'ya şikayet ettiğimize dair bir tane belge çıkarsınlar. Bunlar karanlıkta sıkılan kurşunlar... Ya tutarsa misali... Türkiye'de mağduru oynamak prim yapıyor. Fenerbahçe de şu an mağduru oynuyor" ifadelerini kullandı.