Derbi sonrası olağanüstü toplanan Galatasaray yönetiminin dün akşamki toplantısını değerlendiren Şükrü Ergün, "Toplantıya ben katılmadım. Gayri resmi bir toplantı oldu. Önemli bir karar alınmadı toplantıda. Zaten toplantı sonrası gerekli açıklamalar yapıldı. Yarın yönetim kurulu toplantısı var gerekli konular orada konuşulur" şeklinde konuştu.

"TAKIMDA DÜŞÜŞ VAR"

Galatasaray'ın oyun anlamında düşüş yaşadığını söyleyen Ergün, "Fenerbahçe karşısında oynadığımız oyunla zaten galibiyeti hak etmemiştik. Terim ile yola devam etseydik bu sonuçları da alsaydık taraftar yine protesto edecekti. Bu olayın Terim'in gidişi, Mancini'nin gelişi ile ilgisi yok. Kötü sonuçların olduğu yerde protesto olacaktır" dedi.

"TFF GEREKENİ YAPMALI"

Ergün, derbisi sonrası sarı-lacivertli futbolcu Cristian Baroni’nin Galatasaray formasını şortuna sıkıştırmasının terbiyesizlik olduğunu söyledi.

"Oyuncuların birbirlerini tebrik ettiğini söyleyen Ergün, "Cristian formayı şortunun ön tarafına soktu. Bunu anlamak mümkün değil. Bu ahlaksızlık. Bu formanın üzerinde Galatasaray arması, Türk bayrağı var. Bu saygısızlık, küstahlık ve cesareti nereden buluyor bu adam? TFF'ye çağrıda bulunuyorum. Türk bayrağına ve Galatasaray amblemine yapılan bu terbiyesizliği karşılıksız bırakmasın" dedi.