Kayseri Valisi Orhan Düzgün, 11 Ağustos'ta Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak TFF Süper Kupa maçında sınırlı sayıda davulun stada alınabileceğini söyledi.

İl Spor Güvenlik Kurulu Toplantısı, Vali Düzgün'ün başkanlığında, ilgili yetkililerin katılımıyla valilikte gerçekleştirildi. Toplantının sonunda gazetecilere açıklamalarda bulunan Düzgün, TFF Süper Kupa maçıyla ilgili talep ve önlemleri görüştüklerini belirtti.

Fenerbahçe ve Galatasaray taraftar gruplarından gelen davulun maç sırasında stada casino alınması talebine izin verdiklerini dile getiren Düzgün, şunları kaydetti:

"Daha önce ilk Spor Güvenlik Kurulu'nda takımlarımızın temsilcilerinin katılımıyla davula ilgili bir yasaklama kararı getirmiştik. Her iki takımımızın taraftar gruplarının bize yazılı müracaatları oldu. Taraftar grupları sorumluluğu kendilerine ait olmak üzere ve kendilerinin belirleyeceği kişilerde bu iznin verilmesi için bize talepte bulundu. Biz de bunu kurulumuzda yeniden değerlendirdik ve ilgili tribün liderlerinin gözetiminde ve denetiminde sınırlı sayıda davulun stada alınmasına ge

AA