Galatasaraylı futbolcu Sercan  Yıldırım, İngiltere'deki kampın kadrosuna dahil edilmemesinin kendisini daha da  hırslandırdığını belirterek, "Yeni sezonda futbolseverlere yeniden eski Sercan  Yıldırım'ı izletmek istiyorum" dedi. 
 
Yıldırım, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen sezon kiralık olarak  formasını giydiği Sivasspor ile sözleşmesinin tamamlanmasının ardından yeniden  sarı-kırmızılı kulübe döndüğünü söyledi. 
 
Kamp kadrosuna alınmadığı için İstanbul'da tek başına günde çift  antrenman yaparak sezona hazırlandığını dile getiren Yıldırım, "İngiltere'deki  kamp kadrosuna alınmamam beni daha da hırslandırdı. Önce çok üzüldüm ama  nihayetinde karar hocamızın. Ona da saygı duymak gerekiyor. Yapmam gereken; çok  iyi bir hazırlık dönemi geçirerek yeni sezona hazırlanmak" dedi. 
 
Altyapısından yetiştiği ve şampiyonluk yaşadığı Bursaspor'daki  performansını Galatasaray'da bir türlü sahalara yansıtamamasını şanssızlık olarak  nitelendiren Yıldırım, şimdiye kadar hep yanlış anlaşıldığını savundu. Buna  rağmen hiçbir zaman kendisini anlatma gereği duymadığını vurgulayan Yıldırım,  "Bundan sonra kendime farklı hedefler koydum. Öncelikle yeni sezonda  futbolseverlere yeniden eski Sercan Yıldırım'ı izletmek istiyorum. Özel  yaşantımla değil futbolumla gündemde olmayı hedefliyorum. Bunu  gerçekleştireceğim" diye konuştu. 
 
Transfer teklifleri 
 
Halen Galatasaray'ın sözleşmeli futbolcusu olduğunu hatırlatan  Yıldırım, takımdaki geleceğinin, Terim'in raporu doğrultusunda belli olacağını  anlattı. 
 
Galatasaray formasıyla başarılı olmayı hedeflediğini söyleyen  Yıldırım, şunları kaydetti: 
 
"Yeni sezonda burada düşünülmezsem ben de geleceğimle ilgili bir karar  vermek zorunda olacağım. Menajerime şu ana kadar Spor Toto Süper Lig'den 5  takımdan teklif geldi. Menajerim bunları bana iletti ve kendisi görüşmeleri  yapıyor. Her Tipobet şey önümüzdeki günlerde belli olur. Tek hedefim; yeniden kendimi  ispat etmek ve futbolumla anılmak. Başka birşey düşünmüyorum."