Galatasaray'da teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, takıma yeni bir golcü kazandırmak için çalışmalarına tüm hızıyla devam ederken, listedeki oyuncularla anlaşma sağlanamaması üzerine rota yeni isimlere kırıldı.

Ajax'tan Kolbeinn Sigthorsson transferini noktalayamayarak Nantes'e kaptıran ve alternatif isimlere yönelen sarı-kırmızılıların masasında Huntelaar, Oumar Niasse, Alexandre Pato gibi adaylar yer alırken; Guidetti ve Gignac da elden kaçan isimler olmuştu.

SIR GİBİ SAKLANAN O GOLCÜ

Sarı-kırmızılıların ismi sır gibi saklanan genç bir golcü için temas halinde olduğu ve bu oyuncunun transferinde önemli aşama kaydedildiği  öğrenildi. Herkes bu futbolcuyu merak ederken, İspanyol Gazetesi Sport, Galatasaray'ın peşindeki golcünün Sergio Araujo olduğunu belirtti.

Bonservisi İspanya La Liga ekiplerinden Las Palmas'ta bulunan 23 yaşındaki Arjantinli golcü için geçtiğimiz günlerde 10 milyon euro seviyesinde bir transfer teklifinin geri çevrildiği iddia edilirken, Avrupa'dan birçok takımın Araujo'yu almak istediği vurgulandı.

Palermo, Galatasaray,Villareal, Sevilla ve Anderlecht'in genç futbolcuyurenklerine bağlamak için temaslarda bulunduğu ancak şu an için masada birçok teklifin olduğunun altı çizildi.

Geçtiğimiz sezon Las Palmas formasıyla 43 maça çıkarak 25 kez ağları havalandırarak 8 de asist yapan Araujo için Palermo'nun çok ısrarcı olduğu ancak Galatasaray'ın ilgisinin bu transferin önüne geçtiği iddia edilmeye başlandı.