Cim-Bom, Bursa'nın yetenekli sağ bekini kadrosuna katmak için harekete geçti. Sarı-kırmızılı yönetimin, Şener'in sözleşmesindeki "5 milyon liraya serbest kalır" maddesini kullanacağı öğrenildi

Galatasaray, yerli oyuncu transferinde nokta atışı yapmaya hazırlanıyor. Cim-Bom, kanayan bölge sağ bek pozisyonu için eski göz ağrısında karar kıldı: Şener Özbayraklı...

Sarı-kırmızılıların, 2016'ya kadar Bursaspor'la sözleşmesi bulunan 24 yaşındaki futbolcunun transferi için bu kez çok kararlı olunduğu bildirildi. Yönetimin geçen yıl bütün girişimlere rağmen transfer edilemeyen Şener'i sözleşmesindeki özel madde ile kadrosuna katacağı ortaya çıktı.

Buna göre "5 milyon lira getirirse serbest kalır" maddesi sözleşmesinde bulunan Şener'i sarı-kırmızılı kulüp bu şekilde kadrosuna katacak.

Teknik Direktör Roberto Mancini takımda Eboue, Salih, Veysel ve Sabri gibi sağ bekler olmasına karşın zorunluluktan son dönemde Semih Kaya'yı bu pozisyonda oynatıyor. İtalyan teknik adamın sağ bek bölgesi için transfer istemesi üzerine harekete geçildiği ve listeye ilk olarak Bursasporlu Şener'in isminin yazıldığı vurgulandı.

Milliyet