Galatasaray'ın, Gaziantepspor'u 1-0 mağlup ettiği mücadelede takımın başında sahaya çıkan kaleci antrenörü Claudio Taffarel, kazanılan 3 puanın sevincini yaşıyor.

Oyuncuları, Antep sınavına çok iyi hazırladığı öğrenilen Taffarel'in, olumlu kişiliğini de takıma en iyi şekilde yansıttığı bildirildi. Brezilyalı futbol adamının, deplasman yolculuğunda futbolcularla birebir sohbet ederek, onları karşılaşmaya motive etmeye başladığı öğrenildi. Aynı uygulamaya takımın kaldığı otelde de devam eden tecrübeli çalıştırıcı, bunun karşılığını da 3 puan olarak aldı. Takımdaki en büyük sorunu motivasyon ve istek olarak gören Taffarel, çözüme de buradan başladı. Futbolcuları saha içerisinde birlikte hareket etmeye inandıran Sambacı, oyuncularından da tebrikleri almakta gecikmedi.

Burak ve Selçuk'tan tebrik

Başta Burak Yılmaz ve Selçuk İnan, Taffarel'e teşekkür ederek, "Hocam oyunu çok iyi okudun. Değişikliklerin de yerindeydi. Bizi çok iyi hazırladığın" dediği öğrenildi. Tafi'nin de bu sözlere, "Ben sizde olan bir şeyi ortaya çıkarttım. Böyle kenetlenip mücadele ederseniz, sizi kimse tutamaz. Yeter ki saha içinde ya da dışında, hep yanınızdaki arkadaşınızın hem hatalarını kapatın, hem de boşluğunu doldurun" cevabını verdiği belirtildi.

‘Bu pozisyonda kalmak istiyorum’

Galatasaray'da son dönemde yaşanan hoca değişikliklerinden etkilenmeyen tek isim olan kaleci antrenörü Claudio Taffarel, bu pozisyonda kalmak istediğini söyledi. Kariyer planlaması içinde gelecek 20 yıl içinde birinci adam olmak gibi bir düşüncesinin olmadığını belirten Taffarel'in, bugün yeni hoca Hamza Hamzaoğlu ile görüşeceği ve onunla çalışmaktan mutluluk duyacağını ileteceği ifade edildi. Hatırlanacağı gibi Taffarel, Hamzaoğlu için "Hamzaoğlu müthiş bir seçim" yorumunu yapmıştı.