Galatasaray Kaleci Antrenörü Taffarel, basın toplantısında transfer konusunda kısa bir açıklama yaparken, Muslera ve Beşiktaş file bekçisi Tolga Zengin hakkında da konuştu.


Taffarel, yönetimin verilen transfer listesindeki isimleri almak için büyük uğraş verdiğini söylerken, ''Kaleci antrenörü Taffarel de soruları yanıtlarken, transfer hakkında kısa bir açıklama yaptı ve ''Transfer dönemindeyiz. Birçok stratejiler belirlenir. Hocamız listesini verdi ve başkanımız da bu listenin maksimum düzeyde alınması için uğraşıyor. Detaylara girmek istiyorum. Ama sadece kararı oyuncular veremiyor. Kulüpler de devrede. Turnuvaya gelince önemli maçlar bizi bekliyor. Bu nedenle iki değerli maça çıkmak bizi iyi şekilde hazırlayacaktır'' ifadelerini kullandı.


TÜRKİYE'DE BEĞENDİĞİ KALECİ...


Taffarel, bir kaleci transferine ihtiyaçları olmadığını da söylerken, Türkiye'de Tolga Zengin'i çok beğendiğini dile getirdi ve ''Bence Galatasaray'ın ikinci bir kaleciye ihtiyacı yok. Elimizde çok iyi kaleciler var. Eray'ın oynadığı maçlardaki performansı gayet başarılıydı. Kesinlikle Eray'ın performansının kötü olduğunu düşünmüyorum. Benim hocamla konuştuğum bir konu var önümüzdeki kupa maçlarının her birinde üçünü de oynatmak istiyoruz. Bence şuan Türkiye kaleci konusunda şanslı bir dönemden geçiyor. Diğer taraftan benim beğendiğim kaleci profili Beşiktaş'ın kalecisi Tolga. Onun soğukkanlılığı, duruşu, sakinliği. Bu özellikler de onda fazlasıyla var'' dedi.

Sporx