Takımdan ayrılmak istediğini teknik ekibe ileten ve Inter maçında Hamza Hamzaoğlu'nun kadroya almadığı Felipe Melo Inter için gün sayıyor. 

İtalyan ekibi, Melo için herhangi bir bonservis bedeli ödemek istemiyor. Galatasaray, takas formülünde ilk sıraya Gary Medel'i yazdı. Şilili orta saha oyuncusunu kadroda görmek isteyen sarı kırmızılılara Inter'den olumsuz yanıt geldi. İtalyan ekibi, Galatasaray'a Taider, Juan, Dodo ve Nagatomo isimlerini önerdi. Yönetim, bu oyuncuları düşünmek ve teknik ekip ile görüşmek için Inter'den süre istedi.

Melo'nun menajeri Rodriguez ile de masaya oturan sarı kırmızılılar, Brezilyalı futbolcunun takımdan ayrılma isteği ile bir kez daha karşılaştı. Rodriguez, oyuncusunun İtalya'da forma giymek istediğini belirterek kulüpten transferde yardımcı olmalarını söyledi. 

Galatasaray kulübü de, Real Madrid'den Jose Rodriguez'i bedaya getiren menajere bu konuda kolaylık sağlayacağının garantisini verdi. Melo'nun menajeri Rodriguez, önümüzdeki günlerde İtalya'ya giderek Inter kulübü ile görüşerek. Yapılacak toplantıdan sonra Melo'nun Inter'e transferinin 1 hafta içinde gerçekleşmesi bekleniyor.