Mustafa Hocanın son gözdesi Christian Atsu oldu. Chelsea'nin sezon başında Bournemouth'a gönderdiği 1992 doğumlu genç oyuncu, devre arasında Londra'ya geri döndü.

Teknik direktör Guus Hiddink tarafında tekrar kiralanmak istenen Atsu, sarı-kırmızılı takımımızın gündemine geldi. 23 yaşında ve 1.72 boyundaki oyuncu, sağ kanat başta olmak üzere orta saha ve sol kanatta da görev yapabiliyor. Hızı ve seri çalımlarıyla 2009-2010 yılında taraftarlarının gönlünde taht kuran Abdulkader Keita'yı anımsatan Atsu, yarım sezonluğuna ücretsiz kiralanabilecek. Oyuncunun kiralanması karşılığında herhangi bir ücret talep etmeyen İngiliz ekibi, satın alma opsiyonu olarak ise 5 milyon Euro istiyor.

KENDİNİ KANITLAYAMADI

Gana Milli Takımı'nın en önemli oyuncularından birisi olan Christian Atsu, 2009'da Feyenord alt yapısından Porto alt yapısına transfer oldu. 2012 sezonunda Chelsea'ye gelen yıldız oyuncu, bir türlü istenileni veremedi. Geçen sezonu Everton'da geçiren Atsu, bu sezon başında da Bournemouth'a kiralanmıştı. Bournemouth ile 2 maça çıkan Atsu, 1 asist yaptı.