Galatasaray'da F.Bahçe maçında alınan yenilgiyi unutturmak için oyuncular da Başakşehir maçını bekliyor. Sarı-kırmızılı takımın ağabeyleri dün yapılan antrenman öncesinde kısa bir fikir alışverişi yaparken şampiyonluk ipinin halâ ellerinde olduğunun altı çizildi. 
 
Derbinin kaybedilmesine rağmen liderliğin kendilerinde olduğunun da vurgulandığı sohbette şu ifadelerle herkes birbirine moral verdi: 
 
“Kalan maçlarımızı kazanmamız halinde matematik hesaplarına gerek yok. Liderlik halâ bizde. O yüzden de hayatımızda değişen bir şey yok, Başakşehir karşısında da çıkıp kazanacağız. Derbiden önce de sonra da hedefimiz şampiyonluk.” 
 
‘İŞLER ZORLAŞIYOR’
 
Oyuncularının bu sözlerine kulak misafiri olan Hamza Hamzaoğlu’nun da yüzü gülerken şu sözlerle uyarıda bulunmayı da ihmal etmedi: “Artık her takım için işler zorlaşıyor. Ligin son haftaları geldikçe puan savaşı daha da sert olacak. Kimseyi küçük görmek gibi bir lüksümüz olamaz. Her maça aynı oranda hazırlanması ve konsantre olmamız gerekir. Ligin ilk yarısındaki maçta yaşanan vahim tabloyu kimse unutmasın.”