Cüneyt Tanman'ın futbol şubesinden ayrılmasıyla patlak veren Galatasaray'daki krizin yankıları Avusturya kampında da sürüyor.

Başkan Dursun Özbek'in 4 Ağustos'ta yapılacak
yönetim kurulu toplantısında istifasını istemesi beklenen Cüneyt Tanman, tatile çıktı. Toplantıya katılmayacak olan Tanman'ın durumu belirsizliğini koruyor. Öte yandan başkanın kardeşi Mehmet Özbek cuma akşamı takımın kamp yaptığı otele geldi ve beklenen zirve gerçekleşti.

Hamzaoğlu dert yandı

Hamzaoğlu, Tanman'ın istifasıyla sonuçlanan süreçten olumsuz etkilendiğini belirtirken, transferler, Melo'nun durumu, altyapının başına kimin getirileceği
gibi konular detaylıca konuşuldu.

Özbek'in kardeşi göreve başladı

Galatasaray’da başkan Dursun Özbek, ‘Aziz Yıldırım modelini’ uygulamaya soktu. Yönetim kurulu üyesi Cüneyt Tanman’ın futbolun sorumluluğundan istifa etmesi sonrası bu görevi Özbek’in kardeşi Mehmet Özbek’in yürüteceği ileri sürüldü. Yönetimde yer almayan Mehmet Özbek, daha önce bir dönem Abdurrahim Albayrak’ın dışarıdan yürüttüğü gibi Florya’dan sorumlu kişi olacak. Oyuncuların ve teknik heyetin tüm sorunları ile ilgilenip, başkan Özbek’e düzenli olarak rapor sunacak.