Heracles Başkanı Jan Smit, Hollanda basınına kısa bir açıklama yaparken Tannane transferinde istedikleri bonservisi almaları durumunda sorun çıkarmayacaklarını dile getirdi. Jan Smit konuyla ilgili, Eğer oyuncumuz böyle bir adım atmaya karar verir ve bizim de kulüp olarak mali gereksinimlerimiz karşılanırsa, Tannane'ye bu harika adımı atması için şans vereceğiz'' ifadelerini kullandı.

2017 yılına kadar Heracles ile sözleşmesi bulunan Oussama Tannane için Heracles'in 3 milyon euro istediği, sarı-kırmızılı takımın ise 2.5 milyon euroluk bir öneri sunduğu biliniyor.

Bu sezon Hollanda'da attığı 9 gol ve yaptığı 3 asistle dikkatleri üzerine çeken 21 yaşındaki futbolcu, Sneijder'le aynı menajerlik şirketine (PUM-Players United Management) bağlı. Bunu bir avantaj olarak gören sarı kırmızılı yönetim, işi bitirmek istiyor.

Sözleşmesi sezon sonunda bitiyor

21 yaşındaki Fas asıllı Hollandalı oyuncu ise, "Merak etmeyin sözleşmemi uzatmayacağım" diyerek gelmeye hazır olduğunu söyledi. Galatasaray, Tannane ile birlikte 6 ay sözleşmesi kalan kulübü Heracles'i ikna etmeye çalışıyor.