İtalya’nın köklü kulübü Lazio protestolarla sarsılıyor. Serie A ekibinin dün Roma Olimpiyat Stadı’nda Atalanta ile oynadığı karşılaşmada boş tribünleri görenler şok oldu. Mavi-beyazlı taraftarlar takımın gidişatını ve beklenilen transferlerin yapılmamasını gerekçe göstererek maçı boykot ettiler.

Skorer’in haberine göre; Başkan Claudio Lotito’ya ilk başkaldırı eylül ayında gerçekleştirilmişti. Yaz transfer sezonu boyunca Burak Yılmaz’ı kadrosuna katmak için uğraşan ancak sonunda başarısızlığa uğrayan kulübü protesto eden taraftarlar Chievo maçı öncesinde stat dışında toplanarak karşılaşmaya 15. dakikadan sonra girerek protestolarını gerçekleştirmişlerdi.

Dün de Lazio taraftarı benzer bir protestoya imza attı. Beklenen transferlerin yapılamaması, takımın iyi oyuncularının elden çıkarılmasının güç kaybına neden olması ve ligdeki kötü gidişat nedeniyle isyan bayrağını çeken taraftarların içlerinde Burak Yılmaz’ın da olduğu, beklenen transferler yönünde taleplerini içeren sloganlar attıkları belirtildi.

Hernanes’in Inter’e verilmesi de protesto edilirken, başkan Lotito istifaya davet edildi. Atalanta’ya da 1-0 yenilen Lazio, lider Juventus’un 34 puan gerisinde sekizinci sırada bulunuyor.