Sarı-kırmızılı kulübün genel sekreteri Fatih İşbecer, AMK’ya konuştu. İşbecer, sözleşmesi hala uzatılmayan bu nedenle huzursuz olduğu belirtilen Wesley Sneijder hakkında önemli sözler sarfetti. Genç yönetici, “Kimse endişelenmesin. Sneijder bizim evladımız. Artık tam bir G.Saraylı oldu. Bizimle oldukça mutlu. Kesinlikle problem çıkmayacak. Bir yere gitmeyi düşündüğü yok. Yakın zamanda oturup anlaşacağız ve imzalar atılacak” dedi. İşbecer, devam eden transfer çalışmalarına da değindi.
 
Poldi'ye 8 dediler, 2.5'e aldık

Aceleci davranmayacaklarını vurgulayan Fatih İşbecer, “Biz tok alıcıyız. Menajerler fiyatları yukarı çekiyor. Onlara uyup kulübü sıkıntıya sokamayız. Taraftarımız sabırlı olsun. Son gün bile transfer yapabiliriz. Bakın Podolski için kıran kırana pazarlık ettik. 8 milyona değil 2.5 milyona geldi. Şu anda stoper mevkisi için takviye düşünüyoruz. O bölgeye mutlaka transfer yapılacak” ifadelerini kullandı. İşbecer, şu ana dek yapılan takviyeler için kasadan 5 milyon Euro bile çıkmadığını bir kez daha hatırlattı.
 
Mali disiplinden taviz vermeyiz

UEFA ile aralarında geçen Finansal Fair Play görüşmelerine açıklık getiren İşbecer, “Biz 1 yıl erteleme istedik. 15 Ağustos hafta sonuna denk geldiği için aksilik oldu. Ay sonunda UEFA’dan cari açığımız ile ilgili 1 yıl erteleme kararı bekliyoruz. Dursun Özbek göreve gelince mali disiplinden asla taviz vermeyeceğimizi söylemişti. Biz de böyle hareket ediyoruz. UEFA iyi niyetli çalışmaları görüyor. Önümüzdeki sezon bir sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum. Yine Şampiyonlar Ligi’nde boy göstereceğiz” dedi.
 
İlkemiz belli: Az laf çok iş

Yönetimi ağır eleştirenlere yanıt veren Fatih İşbecer, “Bizi ciddiye almayanlar var ama yapılan hamleler ortada. Bizim duruşumuz da ilkemiz de belli. Az laf çok iş. Eleştirilere kulağımızı tıkadık, işimizi yapıyoruz. Futbolculara kısa sürede 80 milyon Dolar ödedik. 18 yıldır hiçbir dönem futbolcuların alacakları sıfırlanmadı. Biz başardık. Sırada basket takımı var. Oradaki borçları da temizleyeceğiz” diye konuştu.