GSG Detay Haber - G.Saray'ın hazırlık maçlarında gösterdiği performans ile en çok tartışılan isimleri arasında ilk sırada yer alan Dany'nin Porto mücadelesinde de bir penaltıya neden olması sosyal medyada ve Türkiye gündeminde hayli tartışıldı. Özellikle maça yeterince konsantre olmadığı yönünde eleştiriler alan Dany için en olumlu tepki ise Terim'den gelince taraftarlarda oyuncuya sahip çıkmaya başladı.

Terim'e devre arasında oyundan alınması için istekte bulunduğu bilinen Dany'nin moralman kötü durumda olması Terim'i harekete geçirmiş ve tecrübeli hoca onu oyundan almayarak güvendiğini göstermişti. Nitekim Terim'in de fearbet.org dediği gibi oyundaki penaltı hatası dışında mevkisinde sırıtmayan bir görüntü çizen Dany için Galatasaray'lı taraftarlarda destek mesajları atarak oyuncuya moral vermeye başladı.

Geçtiğimiz sezon özellikle Avrupa'daki maçlarda üstüne düşeni yapan ve lig şampiyonluğunda takıma ciddi bir katkı sağlayan oyuncunun bu sezon Semih Kaya'ya formasını bırakması ve defansın ortasında Chedjou ile Semih Kaya'nın görev alması bekleniyor. Fakat olası bir sakatlık halinde Gökhan Zan ile Dany'nin görev alacağı bölge için otoriteler Galatasaray'ın en zayıf noktası yorumlarını yapıyor.

Ozan Biçer