Kararı desteklediklerini belirten sarı-kırmızılı yönetici “İki tarafta maçın ertelenmesi yönünde hakeme destek oldu. Hakem zeminden değil, buz yağdığı için sakatlanma ihtimaline karşı bu kararı verdi. İki takım oyuncuları da bu kararı destekledi” diye konuştu.

Bileti elinde olan taraftarların maça girebileceğini belirten Ergün, “Maçın bileti elinde olan taraftarlar maça girebilecek. Biletin üzerinde “Etkinlik sonuna kadar atmayın” yazıyor. Biletler de yırtık olsa bile taraftarlar içeri girebilecek. Maç ne zaman olursa kazanmak için çıkacağız” dedi.

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal ile konuştuğunu belirten Şükrü Ergün, sarı-kırmızılı kulübün başkanının, kendisine “Yazık oldu, çok güzel oynuyorduk” dediğini ifade etti.

"İşe gitmek yerine..."

Galatasaray İcra Kurulu Başkanı Lütfi Arıboğan, ertelenen Juventus mücadelesi ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

İşte o sözler.."Meteorolojiden alınan bilgiye göre kar yağışının olmadığı en geç saat 15:00 olduğu için iki kulüp olarak bizler böyle istedik. Taraftarımız maçın sabah saatinde oynanmasına rağmen tribünleri dolduracağına eminim. İşe gitmek yerine maça geleceklerine inanıyorum."