Stamford Bridge Stadı'nda salı akşamı oynanacak Chelsea - Galatasaray maçına gelecek olan yüzlerce Sarı-kırmızılı taraftarın ellerinde sahte bilet olduğu için stada giremeden geri dönecekleri ileri sürüldü.

İki arkadaşıyla birlikte İstiklal Caddesi'nde tanesi 200 sterline üç bilet aldıklarını söyleyen Galatasaray taraftarı Levent Uluk (35), seyircileri bilet konusunda uyarırken, "Herkes güvenilir yerden bilet alsın. Biz Allah'tan bayilere gösterip korsan biletlerin sahte olduğunu anında öğrendik ve iki arkadaşım İngiltere'ye gelişlerini iptal etti. Yoksa perişan olacaktık" dedi.

Levent Uluk, aldığı duyuma göre Londra'da da maç günü çok sayıda sahte bilet satılacağını iddia ederek, "Yüzlerce sahte bilet satıldığını düşünüyorum. Ben Galatasaray'ın yurt dışında oynadığı maçları kaçırmam. Genelde internetten güvenli yerlerden bilet alırım. Bu ilk defa başıma geldi. Maçı mecburen televizyondan seyredeceğim. Hiç bilet de kalmadı yok" diye yakındı.

Maça gitmek isteyenler Chelsea tarafından da karaborsa bilet bulmakta zorlanıyor. Taraftarlar, bugün öğleden sonra Heathrow Havalimanı'na inecek olan Galatasaraylı futbolcuları ve yöneticileri taşıyacak uçaktakilerden ellerinde ekstra bilet var mı diye  şanslarını deneyecek.