Yeni sezon öncesi sağlık kontrollerinden geçen sarı kırmızılılarda Veysel Sarı, basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı. Yeni sezonun hayırlı olmasını ve sakatsız bir sezon geçmesini dileyen Veysel, yeni teknik direktörleri Cesare Pradelli hakkında da şunları söyledi:

"Yeni hocamız dünya çapında bir hoca. Kendini kanıtlamış bir insan ve İtalya'da milli takımı çalıştırdı. Onla çalışmaktan büyük bir keyif alacağız. Ondan öğreneceğimiz çok şey var. Bu sene de bizim için çok önemli. Dördüncü yıldızı takmak istiyoruz ve onun için çok çalışmalıyız. Bu dördüncü yıldızı takan ilk takımın da biz olacağına çok inanıyorum."

Kendi performansı hakkında da değerlendirmeler yapan genç oyuncu, "Geçen sene sıkıntılı bir süreç geçirdim çünkü bir ay falan idman yapmadan gelmiştim. Zaman zaman da performans adına aksaklıklarım oldu. İnşallah bu sene sezon başı kampını iyi geçirip oynamak istiyorum." dedi.

Eskişehirspor'un başarılı futbolcusu Tarık Çamdal'ın Galatasaray'a transfer olup olmaması yönünde ki sorulara ise Veysel, "Tarık gelirse katkı sağlar takıma. Tarık'ı da çok seviyorum. Allah her futbolcunun gönlüne göre versin. İnşallah gelir. İyi olur hem bizim için hem de takım için." şeklinde cevap verdi.