Galatasaray'ın Tarık Çamdal ile 3+1 yıllık anlaşmaya varmasının ardından genç futbolcuyu kadro dışı bırakan Eskişehirspor, Beşiktaş'tan da resmi teklif aldı. Beşiktaş'ın resmi teklifini değerlendirmeye alan Eskişehirspor, Tarık ile anlaşan Galasataray'ın da takas teklifi karşısında konuyu yönetim kuruluna taşıma kararı aldı.

ESKİŞEHİRSPOR'DA TOP YÖNETİM KURULUNDA 

Tarık Çamdal'ın Galatasaray'a transfer istemesinden dolayı Beşiktaş'ın teklifini şu anda askıda tutan Eskişehirspor, son durumu önümüzdeki hafta içerisinde yönetim kurulunda değerlendirecek.

Öncelikli olarak Tarık Çamdal'ı sözleşme yenilemek için ikna etmeye çalışacak olan Eskişehirspor, genç futbolcunun bir kez daha teklife yanaşmaması durumunda önce Galatasaray'ın takas formülünü deneyecek, istediğini alamazsa Beşiktaş'ın teklifini masaya yatıracak.

TARIK ÇAMDAL, GALATASARAY İLE ANLAŞTI 

Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Tarık Çamdal ile 3+1 yıllık prensip anlaşmasına varan Galatasaray, Eskişehirspor ile olan dosthane ilişkilerin bozulmaması için Yiğit Gökoğlan'ı pazarlık masasına koydu. Tarık Çamdal'ın transferi için resmen devreye giren Beşiktaş ise sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan genç futbolcu için 750 bin euroluk transfer bedelini gözden çıkarttı.

BAŞKAN, HEM G.SARAY'I HEM DE BEŞİKTAŞ'I AÇIKLADI 

Tarık Çamdal'ın transferi konusunda Galatasaray ile görüştüklerini dile getiren Eskişehirspor Başkanı Mesut Hoçcan, Beşiktaş'ın da resmi bir tekklif yaptığını ve şu anda iki kulübün de teklifi değerlendirdiklerini açıkladı.

Eskişehirspor Başkanı Mesut Hoşcan, ayrıca Fenerbahçe'nin transfer listesinde olduğu iddia edilen Erkan Zengin için de şu ana kadar resmi bir teklif almadıklarını ve bir teklif gelmesi durumunda değerlendirebileceklerini ifade etti.

Beşiktaş ile Galatasaray sezon başında transfer sürecinde bir kez daha karşı karşıya kalmıştı. Beşiktaş, Galatasaray'ın her konuda anlaşmaya vardığı Kerim Frei için son anda devreye girerek oyuncu ve kulübü ile anlaşmaya varmış ve transfer sürecine nokta koymuştu.


Sporx