Alının 4-1'lik yenilgi sonrası Galatasaray camiasında çoğu futbolcuya tepkiler ve eleştiriler çığ gibi büyürken birkaç isim bu okların hedefinin dışında. Bunlardan biriside transferin son günü sürpriz bir şekilde kadroya katılan İsviçreli futbolcu: Blerim Dzemaili.

KÖTÜNÜN İYİSİ OLDU



Selçuk İnan'ın formu ve Felipe Melo'nun aldığı ceza nedeniyle as takıma soyunan Dzemaili, Arsenal maçındaki kötü skora rağmen taraftarın gönlüne performansıyla su serpti. Sneijder ile birlikte nadir ataklarımızı başlatan oyuncu olan Dzemaili başarılı dönüş ve çalımlarıyla dikkatlari üzerine topladı. Özellikle ilk yarıdaki performansı orta sahadaki diğer arkadaşlarına göre üstün olan İsviçreli oyuncu kazanma hırsının vermiş olduğu etkiyle birde sarı kart gördü. Yüzündeki hırs ve kazanma isteğini gören taraftarlar Dzemaili'ye artı not verdi.

PRANDELLİ'YE GÖNDERMEDE BULUNDU

Cüneyt Tanman maç sonu eleştiride bulunsada atakların başlangıcının Dzemaili olduğunu söylerken İsviçreli futbolcu: "İyi bir futbol ortaya koyamadık. Bunun sebebi de ilk yarıda Arsenal'in kendi oyununu oynamasına çok kolay izin vermemiz. Bu şekilde oynamasına izin verirsen, kalende çok fazla gol görürsün. İlk devrede birçok şans yakaladılar ve 3 gol attılar." diyerek hocasına eleştiride bulundu. 

DORTMUND MAÇINDA SAHADA


Öte yandan sarı kart görmesi üzerine bazı yayın kuruluşlarında cezalı oldukları söylenen Felipe Melo ve Dzemaili yapılan kural açıklamasına göre Dortmund maçında sahada olacaklar. 

HABER: Bünyamin Mert Bürtek