Sarı-kırmızılı takımda son dönemde saha sonuçları ne olursa olsun medya üzerinden bazı isimler aracılığıyla yapılan manipülasyonlara bir yenisi daha eklendi.

İddialara göre Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Fatih Terim'i aramış ancak Terim telefona cevap vermediği gibi Aysal'ın mesajlarına da geri dönüş yapmamıştı. 

Söz konusu iddiaların asılsız olduğu bugün ortaya çıktı. Galatasaray'ın Real Madrid'e farklı mağlup olduğu maç sonrasında adeta kendisini Florya'ya kapatan ve Beşiktaş maçına konsantre olan Fatih Terim'in hafta boyunca telefonunu kapattığı öğrenildi.

Terim'in Ünal Aysal'ın aramalarına ya da mesajlarına cevap vermeme ya da dönüş yapmama gibi bir durum söz konusu değil. Galatasaray'ın Başkanı Ünal Aysal'ın asistanları ya da sekreterleri aracılığıyla Fatih Terim'in yardımcıları ya da basın danışmanlarına ulaşma girişiminin bulunmadığı da belirtildi. 

Galatasaray'da camia şimdi Aysal ile Terim arasında sanal bir gerilim yaratma amacıyla servis edilen bu haberlerin arkasındaki ismi merak ederken, bu konuda sarı-kırmızılı kulüpten herhangi bir yalanlamanın gelmemesi de hem Galatasaray yönetiminin bir kısmı hem de taraftarlar arasında kafa karışıklığına neden oluyor. 

Kaynak: TurkFutbol.Com