Galatasaray'ın devre arasında Gremio'dan transfer ettiği Alex Telles, yıllardır çözüm bulunamayan sol bek mevkisine ilaç gibi gelmişti. 21 yaşındaki Brezilyalı futbolcu, etkili savunma anlayışının yanı sıra, ileri çıkarak hücumdaki arkadaşlarına da destek olmaya başlamıştı. Yetenekli futbolcu, 6-1 kazanılan Akhisar maçında takımı adına ilk golünü de atmıştı. Ancak bu gelişmelerin ardından Telles'in talipleriyle ilgili iddialar gündeme oturdu.

MARCA HABERİ SİNİRLENDİRDİ

Real Madrid'e yakınlığıyla bilinen Marca gazetesi, Telles'i sayfalarına taşıdı. İspanyol devinin, daha önce de listesine aldığı Telles'i sezon sonunda renklerine bağlamak istediği dile getirildi. Oyuncunun Avrupa'ya hemen uyum sağlamasına vurgu yapıldı. İspanya'dan gelen bu haberlerin ardından Galatasaray Basın Sözcüsü Şükrü Ergün ise adeta ateş püskürdü.

Basın Sözcüsü Ergün "Bir oyuncu biraz başarı gösterince üzerine bu şekilde geliniyor. İnsanları rahat bırakalım, oldukları yerde oyunlarını oynayıp, ekmeklerini kazansınlar. 'Galatasaray'dan gider miymiş' deniyor. Gider veya gitmez. Kime ne? Böyle bir şey olursa, zamanı geldiğinde kulüp oturur ve karar verir" diye konuştu.

"KAFASINI KARIŞTIRMAYALIM"

Real Madrid veya başka bir takımdan teklif gelmediğini dile getiren Ergün "Senaryolar üzerine sorular üretip, bunlarla hareket edilmemeli. Böyle bir durum yok. Bir oyuncunun performansı biraz yükselsin, hemen bu gibi durumlar gündeme geliyor. Bunlar genç oyuncular. Real Madrid ile ilgili iddiaları gündeme getirirseniz kafası karışır, hem ona hem de kulübüne zarar verir" ifadelerini kullandı.

Bugün