G.Saray'da taraftarın merakla beklediği transfer müjdeleri bir hafta sonra gelecek. Avusturya kampına katılan Başkan Dursun Özbek'in kardeşi Mehmet Özbek, Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu ile bir görüşme yaparken yeni kararlar alındı.
 
Başkanın danışmanı olarak futbolun patronluğuna atanan Mehmet Özbek, transferin ekonomik tarafını konuşmak için Hamza Hamzaoğlu ile bir görüşme yaptı. İdari Menajer Cenk Ergün ile birlikte kampa gelen Mehmet Özbek, 2 oyuncunun gidişi ile ilgili Hamzaoğlu'ndan onay alırken 2 de transfer için düğmeye basıldı.
 
ALEX TELLES'E SATIŞ İZNİ
 
Mehmet Özbek öncelikle Melo ve Alex Telles konusunu masaya yatırdı. Özbek, gitmek isteyen Melo için Hamza Hamzaoğlu'ndan onay alırken bonservis veya Medel takasını şart koştu. Inter ile görüşmeleri Mehmet Özbek yürütecek ve G.Saray'ın zararara uğramaması için Milano ekibi ile anlaşma zemini aranacak. İkinci olarak ise Alex Telles konusuyu gündeme geldi. Mehmet Özbek, PSG ve Inter tarafından gündemde tutulan ancak Fransız takımı PSG'nin 8 milyon euroya kadar çıktığı Alex Telles'in satışı için de Hamzaoğlu'ndan "tamam" yanıtı aldı. PSG resmi teklifle gelir ve 9-10 milyon Euro'ya çıkarsa Telles satılacak.
 
TRANSFERDE 2 KALİTELİ İSİM
 
Zirvede alınacak oyuncular konusu da masaya yatırıldı. Başkan Dursun Özbek'in, "UEFA cezası var, maliyetli transfer yapmayacağız" sözlerinden sonra Mehmet Özbek de konuyu Hamza Hamzaoğlu'na açtı. Hamzaoğlu bu konuda anlayış gösterdiğini ilk günden beri söylerken bu sözlerini yeniledi. 2 Ağustos'taki Inter maçından sonra takımın son durumunu masaya yatıracak olan Hamzaoğlu, Mehmet Özbek'e 2 isim alınması konusunda son raporunu verecek. Bu oyuncuların mevkiileri büyük olasılıkla stoper ve santfor olacak.