Brezilyalı oyuncunun menajeri Fernando Otto genç sol bekin takımdan ayrılması nedeniyle Sarı-Kırmızılı teknik heyete tepki gösterdi.

Antrenöre sormak lazım

BUGÜN’e konuşan Otto, “Galatasaray kalması için yeterince ikna edici davranmadı. Aslında antrenöre sormak gerekir. Neden Alex, Real Madrid maçında oynamıyor/oynatılmıyor. Neden son lig maçında oynamıyor. Bunlara biz cevap verecek durumda değiliz. İnter’le yapılan hazırlık maçında Alex tüm açıkları kapattı. Onun varlığı sayesinde saha içerisinde üstesinden gelinmesi çok zor olan sorunlar gideriliyor” dedi.

Kendisini geliştirir

Alex Telles’in bir anlamda İnter’e gitmeye mecbur kaldığını ifade eden Otto, “Bu aşamadan sonra yapılacak bir şey yok. Buradakiler, Alex’in çok akıllı ve büyüleyici bir futbol stilinin olduğunu düşünüyor. Bana göre İtalya’da kendisini çok geliştirecek. Kariyerinde çok büyük bir adım olacak. Şundan eminim Alex, İnter Milan’da devam edecek. Bana göre öyle. Sezon sonunda dönmez” ifadelerini kullandı.

Opsiyonu 8.5 milyon euro

İnter, Galatasaray’dan 1.5 milyon euro ödeyerek kiraladığı Brezilyalı sol beki, 1 Temmuz 2016 tarihine kadar 8.5 milyon euro ödemesi
durumunda tüm haklarıyla transfer edebilecek.