Flamengo Teknik Direktörü Vanderlei Luxemburgo, Galatasaraylı oyuncu Alex Telles ile ilgilendiklerini ve Telles'in de bu ihtimalden mutlu olduğunu açıkladı.

2013 yılında Gremio formasıyla oynadığı futbolla Brezilya'nın en iyi sol beklerinden biri olarak gösterilen Telles'in transferiyle ilgilendiklerini belirten Luxemburgo; "İlk görüşmeleri gerçekleştirdik. Telles, bizim teklifimiz üzerine mutluluğunu gizlemedi. Yüzü aydınlandı. Ancak yine de erken. Galatasaray'da şu an iyi oynuyor ve çok değerli bir oyuncu. Neler olacak göreceğiz." dedi.

Alex Telles ile daha önce Juventus ile de ilgilenip, 8.5 milyon euroluk bir satın alma opsiyonuyla kiralama teklifi sunmuş ancak reddedilmişti.

MENAJERİ DE AÇIKLADI

Geçtiğimiz hafta Galatasaraylı yöneticiler ile görüşmek üzere İstanbul'da olduğu belirtilen Alex Telles'in menajeri Fernando Otto, "Büyük bir İtalyan kulübü ve Şampiyonlar Ligi'nde yer alan bir Alman ekibi Alex Telles'in peşinde. Ancak kendisi İtalya'yı tercih etmek istiyor" şeklinde konuştu ve söz konusu iddiaları doğrulamıştı.

ALBAYRAK'IN AÇIKLAMALARI BURADA