Galatasaray’ın sezon başında Gremio takımından kadrosuna kattığı Alex Telles, Brezilya basınına yaptığı açıklamada Türkiye’de bulunmaktan duyduğu memnuniyeti aktardı. Sarı-kırmızılı ekibe transfer olduğu için mutlu olduğunu söyleyen 21 yaşındaki sol bek, yeni yaşam alanına alışmaya başladığını söyledi.

Ailesinin kendisine destek için Brezilya’dan Türkiye’ye geldiklerini belirten Telles, “Galatasaray’a gelişim ve burada hemen forma giymeye başlamam… Herşey benim için çok çabuk oldu. Kendimi hazırladım. Arkamda aile desteğim de var. Şu an doğru yolda olduğumu düşünüyorum” dedi.

Sarı kırmızılı ekiple Avrupa arenasında olmanın kendisini gururlandırdığını söyleyen Brezilyalı futbolcu, Galatasaray taraftarına da övgüler yağdırdı. Telles, “Chelsea maçlarında hayatım boyunca unutamam. Sahaya çıktığımızda ve Şampiyonlar Ligi marşı çalmaya başladığında, tribünde ailemin oturduğu yere baktım ve ağlamamak için kendimi zor tuttum. Akhisar maçında attığım golden sonra ise stat hoparlöründen ismimim 4 kez anons edilmesi ve seyircilerin tekrar etmesi beni gururlandırdı. Taraftarımız bir harika. Çok fanatikler ve her zaman bizi destekliyorlar” ifadelerini kullandı.

Çözümü internette arıyor

Alex Telles Brezilya’da bu gece oynanacak Gremio-Juventude karşılaşması ile ilgili de açıklamalarda bulundu. Oyuncunun Galatasaray’dan önce formasını giydiği iki takımın karşı karşıya geleceği mücadeleyi izlemek istediğini dile getiren Alex Telles, “Bu maçı bir şekilde izlemenin yollarını arıyorum. Kalbimdeki iki ekibin mücadelesi olacak. İyi olan kazansın. İnternet üzerinden bir şekilde bağlanmayı düşünüyorum” şeklinde konuştu.

Skorer