Galatasaray'ın Brezilyalı sol beki Alex Telles, ülkesinde bir radyo programına canlı yayında konuk oldu. Radio Globo'ya bağlanan Sambacı futbolcu, geride kalan transfer döneminde kendisiyle ilgili yaşananlara dair itiraflarda bulundu, "Kulübüm beni bırakmadı" dedi.

Flamengo'nun kendisini resmen istediğini itiraf eden Telles, "Flamengo Sportif Direktörü Felipe Ximenes menajerimle bir araya gelerek beni istedi. Galatasaray beni bırakmadı. Dolayısıyla benim de bu durumda kalmam gerekiyordu. Ben bunun üzerine görüş bile bildirmedim, iki taraf için de iyi olması gerekiyor. Benim için en önemlisi kulübümün benden memnun olmasıydı ve bu yüzden mutluyum" diye konuştu.

Dunga itirafı

Sarı-kırmızılılarda Claudio Taffarel ile birlikte çalıştığını hatırlatan 22 yaşındaki oyuncu şunları söyledi: "Taffarel aynı zamanda Brezilya Milli Takımı'nda da kaleci antrenörü olarak görev yapıyor. Teknik direktör Dunga'nın yakın arkadaşı ve birlikte çalışıyorlar. Bu durum beni fazlasıyla motive ediyor. Taffarel de bana yardımcı oluyor ve bazı konularda ipuçları veriyor. Milli takıma seçilmek için yapmam gereken tek şeyin çalışmak olduğunu biliyorum. Bir gün bu şansın geleceğini biliyorum".

Fenerbahçe mesajı

Türkiye'de derbi maçlarda, Brezilya'dakilere göre daha çılgın bir ortam meydana geldiğini de ifade eden Alex Telles, "Galatasaray ve Fenerbahçe arasındaki maç en önemlisi. Tüm hafta boyunca heyecanı hissediliyor. Heyecanı herkesi sarıyor ve oyuncular da etkileniyor. Kulüp için ve taraftar için ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Galatasaray için en önemlisi Fenerbahçe'ye karşı kazanılmış başarıdır. Oyuncular olarak bu yüzden biz de bunu çok ciddiye alıyoruz" görüşünü paylaştı.