G.Saray Teknik Direktörü Fatih Terim, önceki gün Florya'daki basın açıklamasında “Arda Turan ile 2 saat görüştüm, benden duyun” demişti. Terim, milli maç sonrası Tarabya'daki evinde biraraya geldiği Arda ile neler konuştu? İşte Akşam Gazetesi'nin haberine göre; herkesin merakla beklediği zirvenin detayları:

KUPALARIN TADINI AL

Terim, Arda ile önce A Milli Takım sohbeti yaptı, başarısızlığı masaya yatırdı. Arda, “Hoca değil, biz suçluyuz, takım olamadık” diye özeleştiri yaptı. 2014 şansımızın değerlendirilmesinden sonra Atletico Madrid'e konu geldi. İmparator, “İspanya'da mutlu musun?” diye sordu, Arda “Evet” yanıtını aldı. Ancak Terim, “G.Saray'ın sana ihtiyacı var, 2 sezon oynadın. Oraların tadını aldın, şimdi G.Saray'la Avrupa kupası kazanmanın tadını al” dedi. Arda, “Seve seve hocam, G.Saray'ın bana ihtiyacı varsa neden olmasın, gelmeye hazırım” yanıtını verdi.

GİL'E DE SÜRPRİZ YAP

Daha önce aracılarla transferi konuşan Terim-Arda ikilisi aslında nokta koymak için buluşmuştu. Ancak Arda, “Simeone ve Gil engellerini aşmam lazım” dedi. Terim de hemen yanıtladı; “Sen giderken bize sürpriz yaptın. Başkanımızla konuştun, izni kopardın. Şimdi aynısını yap, git Gil'den izni al” diye sitemkâr şekilde taktik verdi. Arda, “Tamam hocam, kulübüm izin verirse dönerim” canlı bahis deyince Terim de son olarak ekledi: “Dön gel de, şu 4. yıldızı takalım.”

Akşam