Galatasaray, yeni sezon hazırlıklarını İngiltere'nin Birmingham Kenti'nde sürdürüyor. İngiliz Milli Takımı'nın kamp tesisleri olan St. George's Park'ta çalışmalarını sürdüren sarı-kırmızılılar, aşırı sıcakta Canlı Bahis bir antrenman yaptı. Antrenmana izinli oldukları için geç katılan Drogba, Sneijder, Chedjou, Dany, Selçuk ve Burak takımdan ayrı özel bir çalışma gerçekleştirirken, yaptıkları 5'e 2 dikkatleri çekti.

SABRİ İZİNLİ
Vizesi yetişmediği iddia edilen Sabri'nin izinli olduğu bildirildi. Kulüp yetkilileri tarafından yapılan açıklamada, "Sabri'ye hoca 1 gün fazla izin verdi. Yarın kampa katılacak" dendi.

FORMA ASLANIN AĞZINDA
Kıran kırana geçen antrenmanda oyuncular kendini kanıtlamak için var güçleriyle çalışıyor. Bir mücadelede Amrabat, az kalsın Hakan'ı sakatlarken, bir diğer mücadelede ise Gökhan Zan, Hamit'e attığı müthiş çalımla dikkat çekti.

TERİM FİŞLEYECEK
GPS Statsport sistemi ile Terim, kaytaran oyuncuları tek tek tespit edebilecek. Galatasaraylı oyuncuların antrenman sırasında giydikleri yelekler sayesinde bütün bilgiler anında bilgisayara kaydediliyor. Bu sayede bütün oyuncuların eksiklikleri, kaç kilometre koştuğu, kaç kez sprint attığı ve nabızları dahi Fatih Terim'in bilgisayarına anında düşecek. Bu sayede oyuncular hakkında detaylı bilgiye sahip olacak teknik ekip, oyunculara bireysel program hazırlayabilecek.

DHA