Ünlü Alman transfer sitesi Transfermarkt’a göre 360 milyon lira tahmini piyasa değeri olan Fenerbahçe’nin, 32 milyon lira değerli Torku Konyaspor’a kaybetmesi gündeme oturmuştu.

414 milyon lira değerli Galatasaray ise değeri 67 milyon lira olarak gösterilen Gaziantepspor ile karşılaşacak. Sarı-Kırmızılıların basın sözcüsü Şükrü Ergün, “Rakibi küçümserseniz her türlü sürprize hazır mutva olmanız lazım. Süper Lig’deki her rakip ciddidir.

Oyuncular da bunun farkında. Küçümseyince hoş olmayan sürprizler olabiliyor. Galatasaraylı futbolcuların ‘Değerimiz daha fazla’ diyerek rakibi küçümseyeceklerini zannetmiyorum. Bu konuda da Fatih Terim onları motive ediyor” dedi.

‘BURAK’IN TEPKİSİNİN NEDENİ YEDEK KALMAK’

Süper Kupa maçından sonra Burak Yılmaz, gazetecilerin “Golcü seni bekliyoruz” sözlerine “Bundan sonra başkalarını beklersiniz” cevabını vermiş, bu “Terim ile sorun yaşıyor” yorumlarını doğurmuştu. Ergün, sorun yaşandığı iddialarını ve Lazio ilgisini değerlendirdi. “Lazio’nun Burak için 10milyon euro teklif ettiğini gazetede okudum...O maçta yedek kaldığı için Burak’ın morali bozulmuştu. Tepkisi de bu nedenleydi diye düşünüyorum” diye konuştu