Galatasarayın son haftalarda ki en hırslı ismi olan Felipe Melo’nun bonservis konusu geçen sene ki gibi taraftarların sosyal medyada en fazla tartıştığı konulardan biri oldu. Geçtiğimiz günlerde GSG farkıyla açıkladığımız ve yönetimin bu konuda ki kararı Terim’e bırakacağını yazdığımız günden bu yana birçok haber meydana çıktı. Felipe Melonun transferi önünde ki engellerin aşılamaz olmadığı düşünülürse Fatih Terim’in yönetimle bu konuyu detaylı olarak masaya yatırması bekleniyor.

Terim’in memnun olduğu Melo’nun önümüzde ki sezon Şampiyonlar Ligi kadrosunda olması gerektiğini ve takıma uyum sağlayan futbolcunun orta sahada güvenliği ele almasının takımı ciddi anlamda rahatlattığını iletebileceği Betexper ve Aysal yönetiminin de 6.5 milyon Euro olan bonservis bedelini karşılayıp bu transferi noktalayacağı iddia edildi.

Taraftarlar ile arasında iyi bir bağ kuran Melo’nun da takımda kalmak istediğini her fırsatta dile getirdiği ve yakın çevresine “Burada mutluyum, kendimi evimde gibi hissediyorum. Şampiyonlar liginde oynamak ve 2014 dünya kupası öncesi formumu koruyarak milli takıma dönmek istiyorum.” dediği ifade edildi.

Sosyal medya üzerinden yapılan anketlerin hemen hemen hepsinde takımda kalması yönünde sonuçlar çıkan Melo’nun seneye de sarı kırmızılı formayı giymesi bekleniyor.

Ozan Biçer 
https://twitter.com/ozanbicer_gsg