Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid ile oynanacak karşılaşma için önemli sinyaller verdi.

Bu sezon Türkiye Futbol Federasyonu'nun uygulamay soktupu 6+0+4 yabancı kuralı nedeniyle Spor Toto Süper Lig'de 4 yabancı ismi kenarda tutmak zorunda kaldığını belirten Fatih Terim, Real Madrid'e karşı ise böyle bir sınırlama olmadığı için farklı bir takımla çıkabileceğini belirtti.

İLK MESAJ RIERA'YA

Fatih Terim, savunmanın solundaki tercihi hakkında konuşurken, Hakan Balta'nın savunma yönünün daha kuvvetli olduğunu, Albert Riera'nın ise hücum yönünde daha etkili olduğu söyledi ve Real Madrid'e karşı İspanyol savunmacıyı oynatabileceğinin sinyallerini ''Riera'yı sol bek mevkiinde tabi ki kullanacağız. Şampiyonlar Ligi'nde sınırlama olmadığı için yabancı sayısını çoğaltabiliriz'' sözleriyle verdi.

GEÇEN YIL DEVLER LİGİ'NDE ONDAN VAZGEÇMEDİ

Yabancı sınırlaması nedeniyle bu sezon ligdeki tüm maçları tribünden takip eden Albert Riera, 2012/2013 sezonunda ise sarı-kırmızılı takım ile Şampiyonlar Ligi'nde en fazla forma giyen isimlerden olmayı başarmıştı. Geçen yıl Galatasaray'ın Devler Ligi'nde oynadığı 10 maçın sadece birinde yedek kulübesinde oturan Riera, 9 maçta 90 dakika sahada kalırken, Real Madrid ile oynanan ilk maçta da 82 dakika görev yapmıştı.

''BAZI OYUNCULAR'' VURGUSU

MP Antalyaspor maçında vasat bir görüntü çizen ve tribünlerin de tepkisini çeken Emre Çolak ve oyundan ikinci yarıda çıkan Amrabat gibi zaman zaman fırsat bulan isimleri ima eden Fatih Terim, ''Bazı arkadaşlarımız şanslarını iyi kullanmalı'' diyerek oyuncularına da uyarı gönderdi.