Galatasaray'daki nokta atışı devam ediyor. Savunmadaki sorunu Aurelien Chedjou'yu alarak çözen sarı-kırmızılılar, sol bektekteki açığı ise Carlinhos ise kapatmaya çok yakın. Cim-Bom, Brezilyalı futbolcunun transferinde sona yaklaşırken, görüşmelerin olumlu geçtiği ve resmi imzanın her an olabileceği belirtildi.

Yönetim geçen sezondan beri gündeminde olan 26 yaşındaki sambacı için son operasyonu başlattı. Kaleci antrenörü Taffarel'in Carlinhos'u ikna etmek için yoğun çaba sarfettiği ve olumlu adımlar atıldığı öğrenildi. Ancak Taffarel ile Fluminense arasındaki temaslarda henüz sona gelinmediği ve bu yüzden Başkan Ünal Aysal'ın profesyonellerine, "Bu işi bir an önce bitirin. Carlinhos'u hocamız çok istiyor" talimatını verdiği kaydedildi.

Aysal'ın bu işaretinden sonra Bülent Tulun Vegabet ve Sinan Kalpakçıoğlu'nun kısa süre içerisinde Brezilya'ya gideceklerini öğrenildi. Galatasaray 5.5 milyon doları gözden çıkarırken, Brezilya ekibinin 6.5 milyon dolarda ısrar ettiği bildirildi.

Galatasaray ön libero için ise yerli alternatifler üzerinde duruyor. Başkan Ünal Aysal'ın Fatih Terim'e "Nuri Şahin'i alalım mı?" önerisini getirdiği ancak deneyimli hocanın bu ismi kabul etmediği ortaya çıktı.

Terim'in Napoli forması giyen Gökhan İnler'de ısrarcı olduğu vurgulandı. İtalyan ekibinin 15 milyon euro istemesi yüzünden bu transfer gerçekleşme olasılığı zayıf görünürken, Gökhan İnler'in menajeri Dino Lamberti ise İtalyan basına konuşarak, Galatasaray'ın kendisiyle herhangi bir temas kurmadığını iddia etti.