Galatasaray'ın Fildişi Sahilli futbolcu Emmanuel Eboue, Birmingham'da sezon öncesi hazırlıkları kapsamında yapılan antrenmanda, çift kale maçta sertliğiyle dikkat çekti.

Antrenör Hasan Şaş ile Sneijder’in kısa süreli sakatlanmalarına yol açan Eboue, Sneijder’in kendisine takılması üzerine ise basın mensuplarının duyacağı şekilde Türkçe, “sus” dedi. Sneijder oyuna devam ederken, Hasan Şaş ise aldığı darbe sonrası maçı bıraktı.

Bir ara Eboue’nin yanına yaklaşan Fatih Terim, Burak Yılmaz’a adım attırmayan oyuncusuna “I am not Burak (Ben Burak değilim)” diyerek takıldı.

HAMİT'E TEDAVİ

Cim-Bom’un dünkü çalışmasında sadece Hamit Altıntop yer almadı. Milli yıldızın belindeki rahatsızlık yüzünden günü tedavi ile geçirdiği ve riske edilmemek için antrenmana çıkarılmadığı açıklandı.

JUNINHO YEKTA

Çift kale maçta Aykut Erçetin’in koruduğu kaleye güzel bir gol atan Yekta, Amrabat’ı kendine hayran bıraktı. Faslı futbolcu, Yekta’nın golü sonrası “Juninho” diye seslendi.

ÇOK ÖZEL PENALTI

Antrenmanın sonunda Selçuk İnan, genç kaleci Eray’ın koruduğu kaleye bir penaltı attı. Ancak atış öncesi Selçuk, takım arkadaşını motive etmek için “Şampiyonlar Ligi finalini düşün. Son penaltıyı atıyorum. Kalede sen Casinovale varsın, ona göre” dedi. Eray’ı terse yatıran Selçuk, kupayı kazanmış gibi sevindi.

Milliyet