Galatasaray’da sportif direktör Cenk Ergün, Hamza Hamzaoğlu’nun Cumartesi akşam verdiği tepkiye karşılık açıklamalarda bulundu. Ergün, genç teknik adamın hak etmediği eleştirilerle karşılaşınca duygusal tepki verdiğini söyledi. “Hamza hocayı hepiniz tanıyorsunuz. Başarılı ve duygusal bir kişilik. Ne kadar kupa varsa mayıs ayında topladı. Sevinci ve üzüntüyü abartıyoruz” diyen Ergün genç teknik adamı savunmaya çalıştı.

Maç sonu ironik konuşma

Trabzonspor karşısında alınan 1-0’lık galibiyet ve gelen 3 puan da Hamza Hamzaoğlu’nun keyfini yerine getiremedi. Genç teknik adam maç sonrasında soyunma odasında da basın toplantısında olduğu gibi ironik bir konuşma yaptı. Oyuncularına, “bu akşam mükemmel oynadınız. Trabzonspor çok şanslıydı. Ama şansları onlara galibiyeti getirmedi. Daha iyi oynayan takım maçı kazandı” diyerek ilginç bir konuşma yaptı.

Hamzaoğlu, psikolojik destek alacak!

Galatasaray’da teknik direktör Hamza Hamzaoğlu yaşadığı stresli ortamın üstesinden gelebilmek için psikolojik destek alma kararı verdi. Bizzat Fatih Terim’in tavsiye ettiği bir psikologla görüşmeye başlayacak olan genç teknik adam özellikle aşırı stres konusunda yardım alacak. Takımın başına geldiği ilk dönemde hemen her çevrenin desteğine almasına rağmen alınan kötü sonuçların ardından tepkilerle karşılaşması genç teknik adamı çok daha sinirli ve agresif bir hale getirmişti.