Karşılaşmanın ardından basın mensuplarının ilgi odağı olan Fatih Terim, kendisine yöneltilen "Neler söylemek isterseniz?" sorusuna, "Bana değil kahramanlara sorun" şeklinde bir cevap verdi. Terim'in cevabının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlamaya başlayan Hasan Şaş ve Ümit Davala ikilisi, Fenerbahçe'yi yenip kupayı kazanmalarının kendileri için büyük bir mutluluk duyduklarını söyledi.

Galatasaray'ın final takımı olduğunu ifade eden Hasan Şaş, canlı bahis "Lige başlamadan önce çok iyi bir moral oldu. Biz bir final takımıyız ve final maçlarının hepsini iyi oynuyoruz. Şu anda çok mutluyuz, ezeli rakibimizi yendik ve iki yıldız neredeyse duble yaptık" dedi.

Hasan Şaş'ın açıklamalarının ardından sözü alan Ümit Davala da, Galatasaray'ın nerede bir kupa varsa ona talip olduğunu söyledi.



TERİM, TÜRKİYE KUPASI'NI İŞARET ETTİ 

Daha sonra Galatasaray TV'nin sorularını yanıtlayan Fatih Terim, "Kazanmak her şartta önemli ve güzel, gerek Süper Kupa gerekse özel maç olsun kazanmak çok önemli. Kupayı almak da çok güzel bir durum. Lig bizim için iyi başlar ve iyi devam eder. Aynı şekilde Avrupa ve bu sezon daha fazla ciddiye alacağımız Türkiye Kupası var, üç kulvarda da iddialı olmak istiyoruz. Kupa kazanmak, camiamız açısından çok önemli. İnşallah böyle devam eder, futbolcularımızı kutluyorum." dedi.

"ALLAH'A ŞÜKÜR, DROGBA'YI 11'E ATLATTIK"

Kayseri'deki dostluk havasına da vurgu yapan Terim, "Kupa kazanarak sezona başlamak büyük bir moral, yenilmek hoş değil. Kupa, başarı güven getirir. Oyunun her halükarında iyi oynadığımızı düşünüyorum. Artık maraton başladı, hep beraber oturacağız hep beraber kalkacağız. Bugün sahada ve dışarıda dostluk havası vardı, inşallah bundan sonra da böyle devam eder. Bazı şeyleri artık otokontrol haline getirmemiz gerekecek. Allaha şükür, Drogba'yı 11 numaraya atlattık. Albert Riera da benim oyuncum Drogba da benim oyuncum" şeklinde konuştu. 

Sporx.com