Uruguaylı kalecinin kendileri için büyük bir önemi olduğunu vurgulayan Terim, "Muslera bizim çok değerli bir kaleci. Kendisini bırakmak gibi bir düşüncem kesinlikle yok. Barcelona'nın ilgilendiği yönünde duyumlar bize de geliyor ancak şu anda resmi bir teklif yok. Gelsin öyle bakarız ancak benim kendisini bırakma gibi bir planım yok. Büyük hedeflerimiz var ve bu hedefleri gerçekleştirmek zorundayız" dedi.

Terim, Alper Potuk ile ilgilendiklerini de dile getirerek, "Alper'i istiyoruz. Bu konuda başkanımız, yöneticilerimiz Eskişehirspor Kulübü ile görüşüyoruz" şeklinde konuştu.

AYSAL: 'DEĞERİNİ BULDUKTAN SONRA SATILMAYACAK OYUNCU YOKTUR'

Ancak Galatasaray'da özellikle teknik direktör Fatih Terim ve yönetim kurulu Muslera'nın satılmasına sıcak bakmıyor; çünkü başarılı kaleci gelecek sezon sarı kırmızılı takımın Şampiyonlar Ligi'nde daha yüksek hedeflere ulaşmasında kilit rol oynayacak. 
Redwin line-height: 19px;" />
Fakat, Barcelona ya da bir Premier lİg takımı, (Arsenal), 20 milyon ya da üzerinde teklifte bulunursa bu teklif değerlendirilecek. Başkan Ünal Aysal, daha önce yaptığı açıklamada 'Değerini bulduktan sonra satılmayacak futbolcu yoktur' demişti.

ONUR BİRİNCİ ALTERNATİF

Bu nedenle, Galatasaray, listesinde iki tane kaleci adayı bulunduruyor. Bunlarda bir tanesi Onur Recep Kıvrak; sözleşmesindeki özel maddeye göre 7 milyon euro karşılığında serbest kalıyor. Onur'un bugünlere gelmesinde büyük pay sahibi olan ve Karşıyaka'da ona forma şansı vererek, başarılı kalecinin ivme kazanmasını sağlayan, teknik direktör Engin İpekoğlu, 'Onur, eğer Muslera giderse Galatasaray'a gelebilir. Çok başarılı bir kaleci' dedi. Onur'a en yakın isimlerden olan İpekoğlu'nun bu tespiti, milli kalecinin somut olarak Galatasaray'ın gündeminde olduğuna işaret ediyor.