Tarihi Real Madrid bozgunu sonrası teknik direktör Fatih Terim hakkında "Gitsin biraz da Fenerbahçe'yi çalıştırsın! Sen gider Milli Takım'ın başına geçersen, takıma antrenman yaptırmazsan olacağı budur" dediği iddia edilen Galatasaray Genel Sekreteri Adnan Nas bu sözleri yalanladı. 

Nas, Skorer'e yaptığı özel açıklamada "Duyumla haber mi olur. Tamam kabul ediyorum, moralimiz bozuktu ve oynanan futbola, alınan sonuca üzüldük. Ancak 'Fatih Terim gitsin bir başka takıma çalıştırsın' demedim. Ben olsa olsa 'Fatih Terim niye başka takıma gider?' diye sorarım" ifadelerini kullandı. 

ADNAN NAS'IN BASIN AÇIKLAMASI

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Adnan Nas, Real Madrıd sonrası yaptığı iddia edilen Fatih Terim ile ilgili sözleri hakkında yazılı açıklama gereği duyarak şunları ifade etti:
 
"Dünkü Real Madrid maçında alınan neticenin ve oynanan oyunun Galatasaray camiasının tüm fertleri kadar bir taraftar olarak beni de derinden üzdüğü ve mutsuz ettiği doğrudur. 

Özellikle son dönemde hem yönetimimizin, hem de teknik direktörümüzün ve oyuncularımızın dikkatlerinin dağılmasına yol açan zamansız teklif ve müzakere süreçlerine pek çok Galatasaraylı gibi benim de tepki duymam ve bunu dile getirmem yadırganmamalıdır. 
 
Özellikle medyaya hiçbir açıklamam ve demecim bulunmadığı halde yönetimden arkadaşlarımla kimseyi direkt olarak suçlamak ve üzmek gayesi taşımayan, ancak kulübümüzün zarar görmesinden ve görmekte olmasından duyduğum endişeleri içeren ifadelerimin bugün basın organlarına özellikle çarpıtılarak servis edildiğini izlemek ise son derece üzücü ve düşündürücü olmuştur. Herkes bilir ki Galatasaray'ın geleneklerinde yöneticilerin teknik kadronun işlerine karışması yoktur.
 
Galatasaray'ı karıştırmak ve ona zarar vermek isteyen bir haber imalatıyla sadece bir yönetici olarak değil bir taraftar olarak taşıdığım ve pek çok Galatasaraylı'nın da taşıdığına inandığım samimi endişelerin Galatasaray içinde bir kriz yaratmaya yönelik çabalara alet edilmeye çalışıldığını tüm camiamızın ve başta Fatih Terim olmak üzere tüm teknik ekip ve futbolcularımızın bilmesini rica ederim.