Son 22 sezonun en kısır başlangıcına imza atan ve kadrosunda Burak Yılmaz ile Drogba'yı bulundurmasına rağmen 3 maçta rakip fileleri sadece 3 kez havalandırmayı başaran Galatasaray'da kanatların verimsizliği tartışılıyor.

Bursaspor maçı kadrosunda kontenjana takılan ve Eskişehir'de Chedjou'nun yerine kadroda yer bulan Amrabat'ın yine hayal kırıklığı yaratması teknik heyetin sabrını taşırdı. Sezon başından formsuz görüntüsüyle eleştiri oklarının hedefi olan Hamit Altıntop'un sakatlığı nedeniyle forma giyemediği maçta şans bulan Engin Baytar'ın da taktik disiplinden uzak dağınık görüntüsü, sarıkırmızılı takımın kulübesini bir kez daha tartışma konusu yaptı.

SABRİ DE VASATI AŞAMADI
Hazırlık dönemindeki çıkışıyla dikkat çeken Ceyhun Gülselam ise Gökhan Zan'ın sakatlığı nedeniyle Eskişehir'de ikinci yarıda Semih ile forma giydi. Cezası biten Sabri de Eskişehir'de vasatı aşamadı.

GEÇEN SEZON 4 GOLLE UMUT'TU
Fatih Terim'in Eskişehirspor deplasmanında ikinci yarıda şans vermeyi planladığı Umut Bulut, Gökhan Zan sakatlanınca 90 dakikayı kulübede tamamladı. Umut Bulut geçen sezonunun ilk 3 haftasında attığı 4 golle sarı-kırmızılı takımı sırtlayan isim olmuştu. Umut, Süper Kupa'da F.Bahçe'ye de 2 gol atmıştı.


Sabah