Transfer çalışmalarını sürdüren ve Astori ya da Rhodolfo'dan birini alabilmek için büyük çaba sarf eden Galatasaray, asıl sürprizi Uğur Demirok ile yapmaya hazırlanıyor. Roberto Mancini'nin ısrarlı bir şekilde stoper bölgesine 'yabancı' bir ismin takviye edilmesini istemesine rağmen Fatih Terim'in A Milli Takım'daki yeni gözdelerinden olan Uğur Demirok için de girişimlerini sürdüren Galatasaray, Akhisar Belediyespor ile görüşmelere başladı.

Akhisar çetin ceviz! İstenen rakam

Uğur Demirok'un sözleşmesini 1 yıl daha uzatmaya hazırlanan Akhisar Belediyespor'un 26 yaşındaki savunma oyuncusu için belirlediği 3 milyon avroluk bonservis bedeli transferi zora sokuyor. Uğur Demirok'un transferi için 1.5 milyon avroluk bütçe belirleyen ve bir futbolcusunu da kiralık olarak göndermek isteyen sarı-kırmızılı yönetim, Akhisar Belediyespor ile önümüzdeki hafta içerisinde pazarlıklara başlayacak. Ara transfer döneminde de Uğur Demirok'u transfer etmek isteyen ancak Akhisar'ın talep ettiği bonservis bedeline takılan Galatasaray, bu kez işi sıkı tutarak transferi noktalamak istiyor.

Teklifimiz doğrulandı

Uğur Demirok'un transferi hakkında konuşan menajer Uğur Avada da gelen teklifleri doğrularak, "Kesin kararı Akhisar verecek, onların şartlarını yerine getirmek belirleyici olacak" dedi. Uğur Demirok'un sözleşmesini uzatmak isteyen Akhisar'da basın sözcüsü İbrahim Evren Acar da sadece Uğur için değil Niasse için de bazı teklifler aldıklarını ifade ederek, iki oyuncunun da sözleşmelerini 1'er yıl daha uzatacaklarını ancak bu durumun istedikleri şartların yerine gelmesi durumunda transferi engel olmayacağını belirtti.

Webaslan