Galatasaray'da yeni sezon öncesinde kadroya Lille'den Aurelien Chedjou ve Sivasspor ile kontratı sona eren Erman Kılıç'ı katılırken, Felipe Melo ve Umut Bulut'un da bonservislerinin alınması için de geri sayıma başladı. Beklenenden daha sakin bir transfer dönemi geçiren sarı-kırmızılılarda gelecek sezon sahada yer alacak kadro için de tartışmalar başladı.

Türkiye Futbol Federasyonu'na bir başvuru yapan ve bu başvuru sonucuna göre çalışmalarını sürdürecek olan Galatasaray'da, teknik direktör Fatih Terim ise mevcut duruma göre kafasında farklı 11'ler oluşturuyor. Hazırlık maçlarında oyuncularının durumunu kontrol edecek olan tecrübeli teknik adam, yeni sezon önceside birkaç isimle de yolları ayıracak.

Melo ve Umut Bulut dışında defansın soluna bir transfer yapması planlanan Galatasaray'da transfer komitesinin hücum bölgesine de, Nani ve Farfan isimlerinden sonra gündeme gelen Bruma isminin takviyesi ile transferi sonlandıracak. Şampiyonlar Ligi, Türkiye Kupası ve Spor Toto Süper Lig olmak üzere 3 farklı kulvarda yarışacak olan sarı-kırmızılılarda yabancı sınırlaması nedeniyle sahada farklı kadro alternatifleri yer alacak. İşte o alternatifler...

SÜPER LİG İÇİN ALTERNATİFLER...



Kadro 1: Muslera, Eboue, Chedjou, Semih, Hakan, Melo, Selçuk, Hamit, Sneijder, Drogba, Burak



Kadro 2: Muslera, Hamit, Chedjou, Semih, Riera, Melo, Selçuk, Engin(Erman), Sneijder, Drogba, Burak



Kadro 3: Muslera, Eboue, Chedjou, Semih, Riera, Yekta, Selçuk, Hamit, Sneijder, Drogba, Burak



Kadro 4: Muslera, Hakan, Pasgol Chedjou, Semih, Hamit, Yekta, Selçuk, Sneijder, TRANSFER, Drogba, Burak

ŞAMPİYONLAR LİGİ ALTERNATİFLERİ...



Kadro 5: Muslera, Eboue, Chedjou, Dany, Riera, Melo, Selçuk, Sneijder, TRANSFER, Burak, Drogba



Kadro 6: Muslera, Eboue, Chedjou, Dany, Riera(Transfer), Melo, Selçuk, Hamit, Sneijder, TRANSFER, Drogba(Burak)

Sporx