Türkiye Futbol Federasyonu'nun yabancı sınırlaması kararı nedeniyle Türk pasaportlu oyuncuların daha da değer Aresbet kazanması, Galatasaray'ın da Kerim Frei da ısrarcı olmasına neden olmuştu. Fatih Terim devre arasında verdiği röportajında, Frei'yı uzun süredir takip ettiklerini belirtirken, Frei için ısrar edeceğiz'' ifadelerini kullanmıştı.

FULHAM'IN İKİNCİ KAMPINA ÇIKTI

Fulham'ın 4 milyon euro istediği ancak daha sonra yapılan görüşmeler sonrasında 2 milyon euroya kadar düşen bonservis bedelinin ardından iki kulüp arasında anlaşma çok yakın da olsa, Londra ekibinin teknik direktörü Martin Jol transferi veto etmişti.

U 20 Dünya Kupası kadrosunda yer almasından dolayı Fulham'ın Kosta Rika'da yaptığı ilk kamp kadrosuna alınmayan Frei, Martin Jol tarafından Londra'da yapılan çalışmalara dahil edildi.

FREI'DAN ''SABIRSIZLANIYORUM'' MESAJI

Martin Jol'ün Londra'daki çalışmalara dahil ettiği Kerim Frei, mikro blog sitesi twitter üzerinden yaptığı açıklamada, Fulham ile yeniden antrenmanlara çıkacağı için mutlu olduğunu belirtirken, ''Sezonun ilk antrenmanı için sabırsızlanıyorum. Yeni sezona başlayalım'' ifadelerini kullandı.

Webaslan