Bu akşam Sivasspor'u yenmesi halinde Galatasaray başındaki 6. şampiyonluğuna ulaşacak Fatih Terim'in yeni sezon öncesindeki gözdesinin Real Madrid'den ayrılacak Gonzalo Higuain olduğu öğrenildi. Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde oynanılan Real Madrid maçlarında oyuncuyu çok beğenen Terim, Higuain'i daha önceden de takip ediyordu.

Terim’in, Gonzalo Higuain’in uygun bir bonservis bedeli ya da kiralık olarak başka bir takıma gönderilmesi durumunda, başkan Ünal Aysal ile görüşerek, bu oyuncunun alınmasını isteyeceği kaydedildi. 26 yaşındaki Arjantinli yıldızı çok beğenen tecrübeli hocanın, bu ismi listesinin en üst sırasına yazacağı belirtildi.
Bets10 />
TARAFTAR GİTMESİNİ İSTİYOR

Marca gazetesinin "Kim gitsin, kim kalsın" başlıklı anketinde taraftarlar da Higuain'i gözden çıkarmış durumda. Madrid'li taraftarların %64'lük bölümü Arjantinli golcünün gönderilmesi için oy kullandı.

SERDAR AZİZ ISRARI BİTMİYOR

Defansa tecrübeli bir yabancı stoper monte etmek isteyen Fatih Terim, bir de ilk 11'i zorlayacak yerli stoper alınmasını istiyor. O isim de daha önce birçok kez ismi geçen Serdar Aziz.

Gsgazete.com