GSG Özel - Yeni sezon öncesinde hazırlıklarına aralıksız devam eden Galatasaray'da takımın antremanlardaki form grafiğinin giderek yükselmesi teknik heyeti hayli mutlu etti. Özellikle yerli oyunculardan bu sene beklenenden iki kat daha iyi performans bekeleyen Terim'in bu sebeple oyuncuların form grafikleri ile özel olarak ilgileneceği ve üç kulvarda da başarılı bir sezon geçirilmesi için çalışmaları en üst seviyede tutacağı öğrenildi.

Öte yandan Türk pasaportu bulunan gurbetçi oyuncular ile sıkı bir transfer pazarlığına giren yönetimin hem takımın yapısına uygun hemde gelecekte formayı uzun yıllar terletebilecek kalitede olan genç yıldızları abluka altına aldığı öğrenildi. Fakat Terim'in Aysal ile yaptığı görüşmede "Öncelikli hedefim takım içerisindeki kayıp oyuncuları canlandırabilmek." diyerek geçen sene forma şansı bulamayan ve yeterli form grafiğine sahip olmayan yerli oyuncuların önümüzdeki sezon iyi bir Kingbetting düzeyde tutulmasını hedeflediği öğrenildi. 

Bunların yanı sıra AB statüsü savaşını kazanması halinde de Aysal'ın transfer yatırımlarını en üst seviyeye çıkararak 60 milyon Euro'ya yakın bir para ile takıma yıldız yağdırması bekleniyor.

Ozan Biçer